Zelfstandig werkend kok

(28-32 uur per week)

Je bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken van Villa Veertien. Je krijgt de kans om je eigen ideeën in te brengen en mee te denken met de gerechten die uit onze keuken komen. Je houdt je bezig met alle operationele zaken die hierbij horen (voorraadbeheer en afroep bij overwegend vaste leveranciers). Het is een veelzijdige, zelfstandige functie met veel vrijheden, waarin je onze gasten altijd een optimale beleving geeft.

Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken en producten/ingrediënten;
  • Je bent creatief met gerechten, je vindt kwaliteit erg belangrijk en bent niet tevreden met een gemiddelde prestatie;
  • Je bent gastgericht, vriendelijk, representatief en beleefd naar anderen;
  • Je houdt van aanpakken, bent stressbestendig en stopt pas als het werk klaar is;

 

Wat bieden wij?

  • Een zeer unieke werkplek (met airco!) op de mooiste locatie van Gelderland
  • Een overzichtelijk menu en veelal vooraf bekend aantal gerechten
  • Erg leuke en gezellige werksfeer binnen een familiebedrijf
  • Volledige vrijheid om zelfstandig de keuken te draaien en mee te denken
  • Een flexibel rooster, zelfs met mogelijkheid tot een vrije zaterdag of zondag
  • Uiteraard een prima salaris, wat past bij je niveau en ervaring

Solliciteer direct

Villa Veertien is een uniek horecabedrijf waar mensen kunnen logeren en bijeenkomen. Door de ligging pal aan de oever van de IJssel is Villa Veertien een inspirerende locatie met een adembenemend uitzicht en ontspannen sfeer. Met maar liefst zeven luxe hotelkamers, vier stijlvol ingerichte zalen en een gastvrije en persoonlijke uitstraling, ontvangen wij bij Villa Veertien diverse gasten voor overnachten vergaderingen, workshops, familiebijeenkomsten, bruiloften en andere gelegenheden.

 

Bij Villa Veertien is alles gepland en daardoor weten we ook van te voren hoeveel personen er wanneer komen en wat deze gasten eten en drinken. Vanuit de keuken presenteren wij dan ook een diversiteit aan gerechten. Denk hierbij aan lunches, luxe borrelhapjes, barbecues, shared of walking dinners, viergangendiners en diverse tafelgarnituren.

 

Ben je enthousiast geworden? Vul dan het formulier hierboven in.

Wil je meer informatie? Bel dan met Floris via 0313 - 84 20 37 of mail naar info@villaveertien.nl